אודות אגף הנדסה ותחזוקה

• תכנית אב לפיתוח הקמפוס
  • בעלי תפקידים מרכזיים
  • מינהלת האגף

אגף הנדסה ותחזוקה אחראי על פיתוח הקמפוס, החל מהכנתה של תוכנית האב לפיתוח הקמפוס, דרך תכנון וביצוע פרויקטים בתחום הבינוי, התשתיות והאנרגיה, וכלה בתחזוקת הקמפוס ובהפעלת מערך הביטחון והמשק של האוניברסיטה. אנו באגף רואים את עצמנו שותפים ותומכים במחקר ובהוראה המתנהלים באוניברסיטה.

אלדר קצביץ

• תכנון והקמה של בניינים חדשים וחדשנים בהלימה עם תכנית האב, השומרת על מרחבי הקמפוס ומחברת את האוניברסיטה    עם סביבתה.
  • טיפוח ותחזוקה של הבניינים הקיימים, התשתיות, וכן שמירה על מרחבי הקמפוס וחזותו לרווחת הסטודנטים, הסגל, ואורחי האוניברסיטה.
  • קידום, פיתוח וליווי פרויקטים של בינוי ושיפוץ כיתות לימוד, חדרי קבוצות, קליניקות ומעבדות כך שיתמכו בהוראה ובחזית המחקר.
  • מתן פתרון דיור לסטודנטים באמצעות הקמת מבני מעונות, ובקרת תפעולם של מתחמים אלה.
  • מוקד להפעלת מנהיגות סביבתית וקידום פיתוח בר קיימא בישראל.
  • שמירה על בטחון וחיי העובדים, האורחים והסטודנטים.

קמפוס אוניברסיטת תל אביב, חולש על יותר מ-100 מבנים בשטח של כ-870 דונם. אגף הנדסה ותחזוקה ממלא חלק מרכזי בניהול השוטף של מרחב זה וכן נוטל חלק פעיל בייזום פרויקטים נוספים המייצרים סביבה חיה ודינמית, לרווחת קהל הסטודנטים והסטודנטיות ובאי הקמפוס.

בברכה,

אלדר קצביץ, סמנכ"ל הנדסה ותחזוקה